keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

kisat ja kirsikoita

On jo korkea aika päivittää blogiani, kun en ole mukamas ehtinyt. Päivät menee toki tallilla mutta nyt olemme tyttöjen kanssa illat katsoneet Sinkkuelämää, omg minä joka en edes katso televisiota, olen ihan koukussa sinkkikseen. Tähän kuukauteen on siis sisältynyt kisat, hevoselämää ja sinkkuelämää. Welcome to my life.

 Olimme Mimon kanssa kansallisissa kisoissa kuun vaihteessa Saksassa Bornheimissa. Olin todella tyytyväinen 1.20m voittoon ja 1.30 viimeinen alas-suoritukseen. Ne olivat samalla ensimmäiset kisat eläessäni kisagroomina ja selvisin siitä viiden hevosen kanssa. Aamut alkoivat välillä jo viideltä, koska ensimmäiset luokat alkoivat todella aikaisin, mutta en valita, tärkeintä on, että pääsee kisoihin. 




 Nautin kesäisestä kelistä, hevosista, uima-altaasta ja kirsikoista. Eräänä päivänä treenin jälkeen istuin Mimon selässä syöden kirsikoita ja Mimo söi ruohoa banketin päältä ja samalla mietin, että elämä on aika hienoa.


Tässä on kuvia ihanista hetkistä viimeisen kuukauden sisältä ja jotta todellisuus ei vääristy, niin nuo kuvat ovat vain pieniä hetkiä elämästäni eli se ei ole pelkästään kirsikoiden syömistä Mimon selässä. ;-)

Klippasin Mimon ennen noita kisoja ja viime viikolla tämän mahtavan miniponin. Voiko olla mitään söpömpää kuin kokonaan klipattu minishettis !!! Mietin kyllä hieman itseäni, kun onnesta soikeana aloin klipata shettistä. Se on kivaa, että saa tehdä juttuja mitkä tekee iloiseksi. Seuraavat iloitsemisen arvoiset jutut on pari viikkoa Imatralla (BB-viikko Erinin keikka) ja sen jälkeen kisat, JEE! Nähdään ihanat !


1 kommentti:

  1. Teillä menee mahtavasti ja kivaa, että pääset hetkeksi Suomeenkin! Itse olen nyt alkavan viikon isostelemassa, mutta jos olet sen seuraavan viikon vielä Suomessa ja hevostelemassa, niin voisin joku pv tulla kuvailemaan (jos aikataulut toimii) ! :)

    P.S. Siut on haastettu :)
    linkki --> http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.fi/2014/06/sita-vain_22.html

    VastaaPoista